Bandholm Hotel Supplier Profile
Ariba Network
The Ariba Network streamlines business transactions between trading partners - from ordering to invoicing to payments.
Ariba Discovery
Ariba Discovery is the premier service for matching business buyers and sellers globally.
Ariba Exchange
Ariba Exchange provides a space for Ariba customers to share best practices, discuss challenges and experiences, and socialize ideas around Ariba solutions.
   
Supplier Profile
Done
Public Profile:  http://discovery.ariba.com/profile/AN01035125247  |  ANID: AN01035125247  | Last Update: 4 Jan 2016
Share:
Bandholm Hotel
Bandholm, Denmark
Luksushotel ved Smålandshavet. Velegnet til mindre konferencer, board meetings & teambuilding.
Lead
 
Description
Ideel beliggenhed og meget for pengene

Det firestjernede Bandholm Hotel, som ifølge Trivago har en ideel beliggenhed med udsigt over Smålandshavet på nordsiden af Lolland, er samtidig det mest prisvenlige hotel på top ti listen over Danmarks bedste hoteller. Hotellet fremhæves desuden for den lækre morgenbuffet, de rolige omgivelser og det søde personale.

Udover en succesfuld hoteldrift, driver Bandholm Hotel samtidig en af Lolland-Falsters mest velbesøgte restauranter, som i år har haft stor succes med 5- og 7-retters gourmetmenuer. Derudover driver hotellet en populær wellnessafdeling, som tilbyder alskens massage, spa- og skønhedsbehandlinger.

Stor tilfredshed blandt gæsterne

”Bandholm Hotel har en tilfredshedsscore på knap 90 % ud af mere end 1.100 anmeldelser, hvilket indikerer en vedvarende høj performance”, udtaler hotelchef Joshua Dalgaard, som til daglig står for driften af det populære hotel. ”Vi er samtidig i den lavere ende prismæssigt, hvilket gør vores hotel meget attraktivt for mange mennesker,” fortsætter han.

”Vi er i en rivende udvikling, hvor vi hele tiden udvider og forfiner vores koncept. I år har vi haft stor succes med gourmet, og vi mærker også en stigende interesse fra erhvervslivet. Vi er det eneste hotel på hele Sjælland og øerne uden for København, som er med på top ti listen, og vores beliggenhed kun 15 min. fra Rødby Færge og 1 ½ time fra København gør os til et ideelt konferencehotel for virksomheder, der handler med Europa,” udtaler hoteldirektør Joseph Kristiansen, som til daglig netværker med en lang række erhvervsledere om at løfte erhvervslivet i regionen.

Fakta om Bandholm Hotel:

Det 4-stjernede Bandholm Hotel ligger på nordkysten af Lolland, lige ved Knuthenborg Safaripark, 15 min. fra Rødby Færge. Hotellet har 35 lyse og komfortable værelser, hvoraf 7 er med udsigt over Smålandshavet. Hotellets historie går helt tilbage til 1692, hvor det daværende gæstgiveri blev kongeligt privilegeret. Hotellets hovedbygning er tegnet i engelsk palæstil af engelske arkitekter og opført i 1886 af grevskabet Knuthenborg. Hotellet ligger tæt ved Bandholm Havn, hvor der er badefaciliteter og færgeforbindelse til småøerne Askø/Lilleø. Foran hotellet er der en dejlig terrasse, der om sommeren besøges af over 200 gæster hver dag, samt en lille perron, hvor der i sommermånederne kører veterantog mellem Bandholm og Maribo. Hotellet har åbent året rundt inkl. restauranten og wellnessafdelingen.

Business Info
Legal & Fiscal
Certifications

Business Type: Service Provider

Revenue: $1M to $5M USD

No information available

Ship-to or Service Locations
Product and Service Categories
Industries
 • Storstrøm
 • Hotels
 • Hotel rooms
 • Meeting or banquet rooms
 • Conference centers
 • Single room
 • Double room
 • Suite
 • Videoconferencing facilities
 • Marquees
 • Hospitality
Activity Data
Ariba Network
Ariba Sourcing
Ariba Discovery

No information available

No information available

No information available

References
This supplier doesn't have any references.
Done
Data Policy Security Disclosure Terms of Use © 1996–2018 Ariba, Inc. All rights reserved.