TSAKI Ltd. Supplier Profile
   
Supplier Profile
Done
Public Profile:  http://discovery.ariba.com/profile/AN01395905243  |  ANID: AN01395905243  | Last Update: 15 Jun 2020
Share:
TSAKI Ltd., TSAKI Ltd.
СОФИЯ, Sofia, Bulgaria
Производство и дистрибуция на AdBlue
Lead
 
Description
ТСАКИ“ ООД е създадена през 1989 г. с предмет на дейност търговия с продукти за автомобили.От 2001 г. фирмата е изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за Република България и Македония. KRAFFT е с почти 60 годишна история и е специализирана в производството и разработката на химически продукти за леки и тежкотоварни автомобила. Има сертификати ISO 9001, ISO 14001, както и OHSAS 18001. Богатата продуктова гама на KRAFFT и изключително доброто качество на продуктите, ни дадоха възможността през годините да се наложим като надежден и предпочитан доставчик на много фирми в България.
От 2008 г. дружество ни стартира ново сътрудничество с германския химичен концерн KRUSE K.G в областта на продажбата и дистрибуцията на AdBlue. Поради силният интерес към продукта, още в началото на 2009 г. стартира и производството на AdBlue в България. За да се гарантира най-добро качество на продукта бе закупена смесителна инсталация от германските ни партньори, покрити бяха изисквания за качество на производствения контрол и ТСАКИ ООД си осигури подлиценз от KRUSE К.G. за дистрибуция на продукта на територията на България.
От началото на 2017 г. ТСАКИ ООД разполага със собствен лиценз за производство на AdBlue, придобит след извършен одит от страна на VDA – Асоциацията на германските автомобилопроизводители, чиято собственост е и марката AdBlue. След успешният резултат от одита, ТСАКИ ООД е единствената компания в България, която работи със собствен европейски лиценз за производство и дистрибуция на AdBlue.
От 2010 г. ТСАКИ ООД има успешно сътрудничество и екслузивни права за продажба на гамата от продукти за AdBlue на германската фирма FLACO-Gerate Gmbh. – специализирана и лицензирана от VDA, за продажбата на системи за съхранение и продажба на AdBlue, със и без сертификат на търговско мерене.
Дружеството има сертификат за качество ISO 9001 от TUV Nord Cert, както и сертификат от VDA QMC за производство и дистрибуция на AdBlue.
Business Info
Legal & Fiscal
Certifications

Type of Org: OOD

Business Type: Transportation/Logistics, Distributor/Wholesaler, Manufacturer, Producer

Year Founded: 1989

Revenue: $1M to $5M USD

Employees: 3

  • Diversity: Women-Owned Business
  • ISO: ISO 9001 Certified (Quality Management), ISO 14001 Certified (Environmental Management), ISO Compliant (Other)
Ship-to or Service Locations
Product and Service Categories
Industries
  • Greece
  • Romania
  • Bulgaria
  • Macedonia
  • Fuel additives
  • Other
  • Wholesale Distribution
Activity Data
Ariba Network
Ariba Sourcing
Ariba Discovery

No information available

No information available

No information available

References
This supplier doesn't have any references.
Done
Data Policy Security Disclosure Terms of Use © 1996–2019 Ariba, Inc. All rights reserved.